Mieszkanie na start, inwestycja na lata – nowy projekt Buforowa 89

Zapytaj o ofertę

Jeśli jesteś zainteresowany zakupem mieszkania w naszych inwestycjach, wypełnij poniższy formularz kontaktowy. Nasi doradcy skontaktują się z Tobą w ciągu 48 godzin, przedstawiając Ci ofertę dopasowaną do Twoich potrzeb.

Wygodne i dobrze zlokalizowane mieszkania – Wrocław, Warszawa

Projektujemy i budujemy mieszkania dopracowane w każdym detalu. Miastami, w których inwestujemy w budownictwo mieszkaniowe są Wrocław i Warszawa. Właśnie w tych aglomeracjach proponujemy Klientom poszukującym wygodnych, ustawnych mieszkań gotowe lokale. Wieloletnia obecność na rynku sprawia, że wiemy, jak budować, aby zadowolić różne gusta. Nasze propozycje to funkcjonalne budynki zlokalizowane w dogodnych punktach miasta. Wybierając ziemię pod przyszłą inwestycję, zawsze mamy na uwadze komfort i zadowolenie ich potencjalnych mieszkańców. Z tego względu wznoszone przez nas budynki i osiedla są położone w miejscach, z których łatwo dotrzeć zarówno do tętniącego życiem centrum, jak i na obrzeża, gdzie zazwyczaj skoncentrowane są duże zakłady pracy. Aby zapewnić przyszłym właścicielom budowanych przez nas kompleksów mieszkalnych dostęp do infrastruktury, zwracamy uwagę na to, czy wokół planowanych osiedli znajdują się ośrodki edukacyjne, punkty handlowo-usługowe, restauracje i puby oraz zielone tereny rekreacyjne.